Principala | Harta site | Relatii
Management soft
user :
parola :
www.500words.md, succesul afacerii Dvs.
www.trans-electro.ru, tehnologii IGBT

Ce prezint─â Vital I

     Sistemul informa┼úional VITAL-I este un sistem de tip ERP, care integreaz─â toate func┼úii de business ├«ntr-un singur sistem. La baza sistemului VITAL-I este principiul cre─ârii unei baze de date, care con┼úine toat─â informa┼úia corporativ─â: informa┼úia financiar─â, datele referitoare la procesul de produc┼úie, informa┼úia despre cadre, etc. Existen┼úa unei baze de date ├«nl─âtur─â necesitatea transmiterii datelor de la o sistem─â la alta (de exemplu de la producere la finan┼úe) ┼či permite accesarea simultan─â a datelor pentru to┼úi angaja┼úii organiza┼úiei care au drepturile corespunz─âtoare.
  Sistemul "VITAL-I" are următoarele concepţii de gestionare a resurselor:
 1. ├Äntreprinderea ├«┼či desf─â┼čoar─â activitatea productiv─â ├«ntr-un anumit cadru organizatoric.
 2. Se presupune un ansamblu de activit─â┼úi dinamice ┼či complexe ce se pot grupa pe anumite func┼úii, care se condi┼úioneaz─â reciproc ┼či a c─âror integrare permite acesteia s─â reac┼úioneze corespunz─âtor la solicit─ârile mediului, s─â evolueze eficient ┼či s─â se dezvolte continuu.
 3. Exist─â o grupare ra┼úional─â a tuturor activit─â┼úilor ├«ntregului complex de activit─â┼úi din cadrul ├«ntreprinderii ├«n ┼čase func┼úiuni: tehnic─â, comercial─â, financiar─â, contabil─â, de securitate, administrativ─â. Spre exemplu, activitatea de produc┼úie cuprinde totalitatea activit─â┼úilor legate nemijlocit de realizarea bunurilor (produse, lucr─âri, servicii) ├«n care este specializat─â firma.
 4. Sistemul "VITAL-I" reprezint─â solu┼úii de referin┼ú─â ├«n domeniul sistemelor integrate de ├«ntreprindere de tip ERP, adaptat pentru ├«ntreprinderi de cele mai diverse m─ârimi si specializ─âri: industrie auto; industria farmaceutic─â ┼či chimic─â; bunuri de consum; electronic─â ┼či produse tehnologice; ingineria mecanic─â; produc┼úia orientat─â pe proiect; administra┼úia public─â ┼či ├«nv─â┼ú─âm├ónt; comer┼ú angro ┼či en-detail; telecomunica┼úii, ┼č.a.
 5. Unul din cele mai importante aspecte ale acestui sistem este accesul securizat la informa┼úie. Rolurile sistemului trebuie s─â primeasc─â doar informa┼úia necesar─â pentru a-┼či ├«ndeplini func┼úia.
 6. Interfa┼ú─â de acces tip web a sistemului. Avantajul acesteia const─â ├«n faptul c─â clientul este unul fin ÔÇô client simplu. Plus la aceasta tehnologia web ofer─â independen┼úa arhitecturii ┼či a sistemelor de operare. Pentru companiile cu amplasarea geografic─â distribuit─â tehnologia web ofer─â cea mai bun─â solu┼úie pentru implementarea sistemului ├«n toate diviziunile ei. Astfel informa┼úia este stocat─â pe un server ┼či accesibil─â oric─ârui utilizator din momentul public─ârii ei.
Cum se operează în Vital I

     A face cuno┼čtin┼ú─â cu modalit─â┼úile de func┼úionare a sistemului informa┼úional v─â propunem urm─âtoarele modalit─â┼úi:
 • - desc─ârcarea documentelor de prezentare aici
 • - desc─ârcarea documenta┼úiei despre VITAL-I aici
 • - studierea modurilor de func┼úionare cu ajutorul filmelor de instruire aici
 • - versiunea demonstrative a sistemului VITAL-I aici
  Parolele de acces:
  Nr. Nume Parola Descriere
  1 casier1 vital Casier
  2 casier2 vital Casier
  3 aproviz vital Aprovizionatorul
  4 vanzator vital Vânzător
  5 depizitar vital Depozitar
  6 casier3 vital Casier
  7 director vital Director
  8 coord vital Coordonator
Pentru a lua cuno┼čtin┼ú─â cu modalitatea de implementare a sistemului VITAL-I, apela┼úi aici

Tehnologii ale VITAL-I

     ├Än realizarea sistemului ÔÇ×VITAL-IÔÇŁ se aplic─â tehnologii:
     ASP se descifreaz─â, ca Active Server Pages ┼či reprezint─â o tehnologie web Microsoft. Pentru crearea unei aplica┼úii ASP este nevoie de IIS, un serviciu oferit de Microsoft care se g─âse┼čte ├«n pachetul MS Windows. Fi┼čierele de tip ASP reprezint─â ni┼čte fi┼čiere textuale, cu extensia ÔÇ×.aspÔÇŁ ├«n care se con┼úine cod ASP, HTML, JavaScript sau altceva de felul ─âsta. Codul ASP este ÔÇ×cititÔÇŁ, executat ┼či convertit ├«n HTML (HyperText Markup Language), apoi oferit clientului. Astfel clientul prime┼čte HTML curat ┼či nu are nevoie de nimic mai mult dec├ót de un browser bun.
     Sistemul utilizeaza baze de date MS SQL Server ÔÇô unul din cele mai puternice sisteme de baze de date. Este posibila ┼či utilizarea versiunilor free MSDE (Microsoft SQL Desktop Engine), Microsoft SQL Server 2005 Express Edition.